Hej, páni konšelé (..a taky Dámy.."konšelí" ).."LIDÉ" :

INFORMATIVNĚ: LIDU, A VŠEM VLÁDÁM SVĚTA:

Hej, páni  konšelé..(..a Dámy..z ´konšelí )´

..traduje se, že kdos, ..snad Hemingway, či Edison

pravil:

Lékař budoucnosti nebude léčit chemickými preparáty, pilulkami, 

ale  BUDE UZDRAVOVAT

ZDRAVOU, VHODNOU, STRAVOU

Kde jsme nyní ?

Jsme ve fázi vývoje, Lidstvo, kdy si Lidé škodí svému vyváženému pH v těle, tím i imunitě, nevhodnou stravou, naprosto nezohledňující, ignorující, tyto procesy, tyto přírodní zákony.

A Lidé se diví, že jsou náchylní k onemocnění jak civilizačními nemocemi, které vyplývají přímo z narušení uvedené rovnováhy se souvisejícími mnohdy prozánětlivými procesy v těle včetně onemocnění onkologických, a že jsou náchylní k onemocnění virovými, respiračními, koronavirovými, tedy i Covid 19. A tak našli záplaty na imunitu, zvanou vakcíny. Jenže podstata TA, že mají narušenou imunitu těla, i rovnováhu pH faktoru v těle, zůstává dál, a tiká Lidem v čase..nežli se projeví nějak jinak.
Jistě, máme zase nemálo záplat..
Přirozenou imunitu nemůže nic nahradit, žádná záplata.
To. o čem zde píši, je celostní pohled na zdraví člověka.
Nadnárodní firmy v rámci honby za HDP bez ohledu na to, o čem zde píši, vydávají mnohé reklamy na své výrobky, a Lidé je v neznalosti, nevzdělanosti toho, o čem zde píši, kupují, konzumují. Jenže nemálo z nich je právě posílá v čase do nemocnic, i na oddělení paliativní péče. Samozřejmě jednou z komodit, která se o to stará vcelku bezpečně, je alkohol, další komoditou jsou cigarety, doutníky, a podobné, no, a také drogy, další komoditou je bílý třtinový cukr, průmyslově vyráběná fruktoza v potravinách, v nápojích, náhradní sladidla, konzumace sladkého bez znalosti Mého receptáře a uvedených principů v něm.
 
Vedlejšími efekty tohoto všeho je nadužívání dopravy, nadužívání průmyslu, nadužívání chovu zvířat na jatka, z toho plynoucí nadspotřeba energií, a plýtvání energií Lidských zdrojů, zemědělskou půdou..
následně oteplování klimatu, zvyšování hladin moří, z toho plynoucí změny v atmosféře, v ovzduší, proudění vzduchu, oteplováním země se aktivují procesy v zemské kůře typu vulkány, zemětřesení, krom toho různé bouře, tajfuny, tornáda, povodně, tsunami..oběti na životech..
 
Samozřejmě, že pokud má někdo takto sníženou imunitu, či i více, a navíc k tomu jsou mezi nimi i Lidé v seniorském věku, kteří se celoživotně svou stravou připravovali o imunitu, tak pro takovouto skupinu Lidí může být vakcína spásným řešením pro přežití.
Je také fakt, že takových Lidí může být na planetě Zemi většina, a nejen ze skupiny věku seniorského, což je ovšem velmi žalostná skutečnost, vypovídající o stavu vývojovém LIDSKÉ CIVILIZACE.

A vlády světa, namísto, aby řešili toto, o čem jim píši už více Let, tedy Celostní přístup ke ZDRAVÍ LIDU, nyní přiházejí se spásným řešením formou takřka ,,pilulky", tedy v podobě vakcín proti viróze Covid 19, a tvrdí světu, že je snad i morální povinností všech se nechat očkovat.
!! NENÍ TO MORÁLNÍ POVINNOSTÍ VŠECH !!
Nic bych proti tomu nenamítal, když by nám to nepředestírali, jako jedinou, spásnou, možnost, ku přežití Lidstva.
S přibývajícím věkem imunita prý slábne..píší tak zvaní odborníci..no bodejť by neslábla, když Lidé neznají uvedené principy, a stravují se, jak se stravují.
Celý systém ekonomiky před Covidové, i současné, je založen na finančních ziscích plynoucích z negativ, o kterých se zde zmiňuji. Lídři firem, oligarchové, se poplácávají po ramenou, jak mají skvělé růsty HDP, a v ČR máme největší počet bezdomoců v EU..130 tisíc jich..s chátrajícím jim zdravím. Za uplynulé čtvrt století, za uplynulých také cca 8 let, co je v politice Andrej Babiš, se pro bezdomovce v ČR ze strany vlády nepostavil, nezřídil, vceku jediný byt cenově dostupného nájemního bydlení, jsou ponecháváni útrpně hynout na ulicích. A ze strany některých politiků, političek, lze slýchat nehoráznosti sadistické o tom, že by těmto Lidem chtěli brát ještě sociální dávky, které, jejichž výše, násobně pod hladinou Lidské důstojnosti, i pod hranicí přežití..důstojného, zdravého.

Jsou však mezi námi na Zemi i Lidé, kteří Můj receptář ZNAJÍ, či i neznají, 
ale mají jedno spoečné:  stravují se ZDRAVĚ,
kteří mají svou imunitu v pořádku. Tito Lidé záplatu vakcíny na Covid 19 mají právo si nenechat vpíchnout do těla, po vlastním uvážení. Každý z nich cítí, jak je na tom imunitně, Lidé, nejsou hloupí.
A kdo cítí, že má imunitu dobrou, ten se sice může i zmýlit, ale zpravidla tomu tak není. 
( Byť nepopírám, že každý člověk může onemocnět jakoukoli nemocí. Jelikož faktorů, které to ovlivňují, je příliš mnoho.., včetně důsledkůnapříklad genetických, období prenatálu, kvality vody, ovzduší, psychických, stresových, a mnohých jiných.. ) 
Ale zůstaňme pro tento příklad u ZDRAVÉ STRAVY: Tito Lidé, zdravě se podle principů ého receptáře, tak pečují i o své děti, kterým imunita v čase rovněž neklesá, nebo jen výrazně méně, nežli jiným dětem, kteří takovou péči nemají.
Proto nemohu souhlasit s tvrzením, obecným, paušalizovaným, které jsem zaznamenal dnes na zpravodajském webu, Joe Bidena o tom, že všichni neočkovaní na Covid 19 jsou ,,problém" pro ostatní svět, pro své okolí, pro své blízké..
Navíc, nejnovější průzkumy říkají ( a je to vcelku i logické u viru, který se šíří snadno vzduchem, dýchacími cestami ), že šiřiteem viru jsou VŠICNHI BEZ ROZDÍLU, ať jsou očkovaní, či nikoli.
 
Tedy by bylo dobré, když by vlády světa zohledňovaly při správě svých zemí, Lidu, zde uvednou inspiraci Celostního přístupu ke ZDRAVÍ přírodní cestou více,
jak doposud to bývá zvykem cestou ideologie Darwinismu, že ŽIVOT JE BOJ,
že ŽIVOT JE VÁLKA..což lze slýchat od nich, od některých, politiků, poměrně i často.
 
A jak víme, na počátku bylo SLOVO. 

Tedy: CO CHCETE NA ZEMI MÍT ??
  
No..už se zde však opakuji.
Další opakování Moje, této pravdy, jak flašinet, NEBUDE. 
Lidstvo se musí spokojit s tím, že když něco sdělím, ve svém Písmu, 
tak to nemusí být dvakrát, či třikrát, a podobně.
Od toho jsou blogy, články, aby se k nim Lidé vraceli, a pročítali si je, studovali je. Ne abych Já neustále co den psal stejné věci dokola, La, La, La.. jen proto, že další den zase někde nějaký web, či médium, vyrukuje se sdělením toho, či kterého politika, političky, na téma, o kterém už jsem svůj názor sdělil. Máte Lidé vlastní rozum, abyste si uvedené skutečnosti mohli porovnat, ověřit, prověřit, a podle toho se chovali, zachovali, žili. I se všemi důsledky, z toho plynoucími. Moje Písmo Vám na Cestě té může být, 
pokud budete chtít, 
významným pomocníkem, pozitivním PRO ZDRAVÍ, PRO ŽIVOT.
 
~~~
 
 
 
 
Toliko názor Můj k tématu.
~~
 
~~~ 
 




 

Populární příspěvky z tohoto blogu

"FEMINIZACE" POLITIKY ? !!! SUPER !!!

COVID 19..a snahy politiků, političek, mít vždycky SVOU PRAVDU, OPANOVAT, OPANOVÁVAT tak rádoby VEŘEJNÝ PROSTOR ve stylu, jako to dělají mnozí i nepolitici, nepolitičky: HLAVNĚ PRO TUTO CHVÍLI, A CO NEJDÝL, MÍT POCIT MOCI NAD VŠEMI. ( Jenže..takhle TO NEJDE. A NEPŮJDE, "Homo Sapiens" ) POLITIKA NENÍ JEN O VLÁDNUTÍ, UŽ VUBEC TU NENÍ PRO SI: PANOVÁNÍ.., ALE POLITIKA JE ZDE ZEJMÉNA PRO "SLUŽBU LIDU"

Pojem: SLUŠNOST, versus gaunerství i v politických funkcích .. dále: o znovujmenování Michala Koudelky ředitelem BIS (Bezpečnostní a informační služby) , a také téma: LIDSKÉ ZDRAVÍ