COVID 19..a snahy politiků, političek, mít vždycky SVOU PRAVDU, OPANOVAT, OPANOVÁVAT tak rádoby VEŘEJNÝ PROSTOR ve stylu, jako to dělají mnozí i nepolitici, nepolitičky: HLAVNĚ PRO TUTO CHVÍLI, A CO NEJDÝL, MÍT POCIT MOCI NAD VŠEMI. ( Jenže..takhle TO NEJDE. A NEPŮJDE, "Homo Sapiens" ) POLITIKA NENÍ JEN O VLÁDNUTÍ, UŽ VUBEC TU NENÍ PRO SI: PANOVÁNÍ.., ALE POLITIKA JE ZDE ZEJMÉNA PRO "SLUŽBU LIDU"

 Slýchávám názor, z řad politiků, političek, že kdo není očkovaný,
 není chráněný proti onemocnění Covid 19. 
 
Jak to můžete, v jednotlivých případech, které tvoří i četnou skupinu obyvatel, vědět ??
 
Četl jsem dokonce i názor, že neočkovaní tudíž, viz úvodní věta zde, podsouvající neočkovaným spoluzodpovědnost za onemocnění na Covid 19 těch, kdož jím onemocní.
 
No, JSOU jistě Lidé, kteří v důsledku své snížené imunity, ať už z jakéhokoli důvodu snížené,
 očkovací záplatu, tedy vakcínu proti Covid 19 preventivně, v daný čas, potřebují. A zcela napochybně tkovýchto Lidí na Zemi planetě NENÍ málo. Avšak, také je potřeba brát v potaz při snahách pomoci Lidstvu toto:
 
Jistě je nějaká menšina obyvatel lanety Země, která ve svobodné vůli, i třeba v co nejlepších svých úmyslech i s ve zodpovědnosti vůči ostatním , po nějakou dobu, či zcela, takové očkování odmítne, odmítá.. například proto, že si myslí, že mají imunitu dostatečnou pro ochranu před virózami, tedy i před Covidem 19.. No, a dále, informativně názor Můj k tématu:

..Pominu zde podrobnosti o tom, jak si kdo ničí svou imunitu konzumací nevhodné stravy, nápojů, alkoholu, kouřením, drogami..což je FAKT. Tito Lidé by se podle uvedeného obviňování neočkovaných měli tedy také cítit spoluzodpovědnými..
Jak vidno, uvedená rétorika nikam nevede.

Jisté je jen to, že nelze všechny, kdož se nechtějí nechat očkovat, házet do jednoho pytle, s tvrzením, že ohrožují druhé, neboť není zajisté pravdou, že všichni tito neočkovaní jsou svou imunitou nechránění před respiračními onemocněními. I když by existoval jen jeden člověk, který o sobě ví, či který si prostě myslí, že má dostatečnou imunitu proti uvedeným onemocněním, nelze jej nutit, ani pod takovýmto poněkud nekorektním nátlakem, aby se nechal očkovat. Navíc, takovéto obviňování, nepodložené, které ani podložené být nemůže, dokud nejsou známy přesné hodnoty jednak hladiny potřebných protilátek, druhak s vyšetřením imuniologicky té, které, osoby, je poněkud až nekorektním vydíráním. Nedoporučuji proto pokračovat rétoricky, politikům, političkám, směrem k veřejnosti, takovýmto způsobem. Lidé nejsou hloupí, a i když třeba neumí danou věc v danou chvíli vyjádřit leckdy přesně slovy, vyjadřují své pocity, například emocionálně. Pokud si vlády přejí klidnou, věcnou, diskusi, na dané téma, nemohou před zde uvedenými skutečnostmi zavírat oči, a dělat že tyto skutečnosti, okolnosti, nejsou. Ony jsou. A pokud se politici, političky, budou snažit to zametat pod koberec, časem budou stejně tyto okolnosti, skutečnosti, i v důsledcích svých, vyplouvat na povrch, tak, jako je to se vším. Nelze, ve společnosti, vyspělé, tvrdit, po vzoru například inkvizice,
že je někdo nakažlivou skupinou, aniž by to bylo, (i v jednotlivých případech..a to zejména.., pokud jde o zdraví) VĚDECKY DŮKLADNĚ PROKÁZÁNO, navíc, když se ví, že individuálně mohou být, a jsou Lidé, kteří mají s ohledem na svůj zdravotní stav, či na svou historii zdravotní, závažné, i vnitřeně důvody, proč se očkovat nenechat. A nikdo není povinen se svěřovat se svým zdravím nikomu jinému, nežli svému ošetřujícímu Lékaři. Navíc, jak správně zaznělo z odborných sfér Lékařských, do imunity těla individuálně vždy stejně vidět NELZE, takže, i když by vědci tvrdili, že daná osoba nemá dostatečnou imunitu, ten člověk to může vnitřně, i v pravdě, cítit JINAK, 
a podle toho se i ve svobodné vůli CHOVAT směrem k očkování..a to i s vnitřním přihlédnutím ku obecnému blahu všech, tedy s vnitřní svou odpovědností. byť i jiní si mohou o tom myslet cokoli jiného. Nikomu a ničemu neprospěje, když se Lidé, kteří vnitřně vědí, že mají dobrou imunitu, nechají co 9 měsíců dopovat sajrajtem z Koronaviru. Naopak, mohou to v budoucnu být právě například 
ti neočkovaní, či i jen procento, či promile z nich, nebo i všichni z nich, kteří i tak jakoby průkopnicky povedou zbytek společnosti správným směrem, co se například pohledu na imunitu těla týká.
přičemž vakcíny zde stále mohou být, pro případy, kdy je zřejmé, Lékařsky i daným osobám vnitřně, že jim očkování pomůže.

Populární příspěvky z tohoto blogu

"FEMINIZACE" POLITIKY ? !!! SUPER !!!

Pojem: SLUŠNOST, versus gaunerství i v politických funkcích .. dále: o znovujmenování Michala Koudelky ředitelem BIS (Bezpečnostní a informační služby) , a také téma: LIDSKÉ ZDRAVÍ