COVID 19, PROTILÁTKY, A TAK ZVANÍ ODBORNÍCI A JEJICH RÉTORICKÝ NÁVRAT DO LOAJÁLNÍHO POLITRUCTVÍ S VLÁDNÍM SI FAŠISTIC VŮČI LIDU PAPALAŠÍM, TEDY TENTOKRÁT S BABIŠINCEM :

 Tedy, pokud hovoří o tématu skuteční odborníci, odbornice, směrem k médiím, k veřejnosti, očekávám tomu odpovídající, smysluplnou, logicky pochopitelnou i rétoriku. To však NENÍ tento případ:

https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/odbornici-nedoporucuji-uznavat-protilatky-na-covid-jako-prokazani-bezinfekcnosti/2070644

Člověk, který má protilátky, podle nich může onemocnět. 

Naopak negativní test na protilátky neznamená, že se člověk nedokáže před infekcí covidem chránit. 

Novinářům to dnes řekla náměstkyně ministra zdravotnictví Martina Koziar Vašáková, která je zároveň předsedkyní České pneumologické a ftizeologické společnosti. 

 

Takže smysluplně paní Martinu Koziar Vašákovou doplňuji:

Samozřejmě to může být i naopak, tedy, že člověk s protilátkami jednoduše na Covid NEONEMOCNÍ, a člověk bez protilátek ONEMOCNÍ.

A nebo NEONEMOCNÍ ANI JEDEN Z NICH,

A NEBO ONEMOCNÍ OBA.

Tedy, co nám svým výrokem paní Vašáková chtěla vlastně sdělit ?

No, že se prostě rozhodli o tom, s Babišincem, že pro posilování image v předvolební kampani je dobré ukazovat, kde to jde, sílu, což bývá u fašistických uskupení standartní. Sílu jakoukoli, a zviditelňování se jakékoli, hlavně být vidět, slyšet, ať už negativně, či pozitivně..do toho spadá i rétorika dnešního dne, a vedená jednání..v tomto případě tedy jednání o tématu ,,uznávání protilátek"..které se ovšem opírá o NEZNALOST, O NEZNALOST, a o NESMYSLNOST uvedeného, si mnoha směry protiřečícího, výroku paní Vašákové.

Navíc..každý, každá, ať už má či bude mít jakoukoli hladinu protilátek, či budou Lidé zaočkovaní, protilátky je nechrání na 100 procent, ani natrvalo. Takže vždy a každý je potencionálním přenašečem respiračních virů, dýchacími cestami, ať se to komu Líbí, či nelíbí.

~~~


Populární příspěvky z tohoto blogu

"FEMINIZACE" POLITIKY ? !!! SUPER !!!

COVID 19..a snahy politiků, političek, mít vždycky SVOU PRAVDU, OPANOVAT, OPANOVÁVAT tak rádoby VEŘEJNÝ PROSTOR ve stylu, jako to dělají mnozí i nepolitici, nepolitičky: HLAVNĚ PRO TUTO CHVÍLI, A CO NEJDÝL, MÍT POCIT MOCI NAD VŠEMI. ( Jenže..takhle TO NEJDE. A NEPŮJDE, "Homo Sapiens" ) POLITIKA NENÍ JEN O VLÁDNUTÍ, UŽ VUBEC TU NENÍ PRO SI: PANOVÁNÍ.., ALE POLITIKA JE ZDE ZEJMÉNA PRO "SLUŽBU LIDU"

Pojem: SLUŠNOST, versus gaunerství i v politických funkcích .. dále: o znovujmenování Michala Koudelky ředitelem BIS (Bezpečnostní a informační služby) , a také téma: LIDSKÉ ZDRAVÍ