Přechod Lidstva na EKONOMIKU "PÉČE"

 

https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/hladina-more-more-vodni-zasoby-voda-blizky-vychod-spor-hladina-rek-komentar_2107281105_pat

  Lidé by měli namísto ekonomiky ,,tržní", žít ekonomikou ,,PÉČE" o sebe navzájem, do toho spadá i vědecko technologický rozvoj, věda, výzkum, bytová a související výstavba, péče o infrastrukturu a její rozvoj, péče o ekologii, o LIDSKOU DŮSTOJNOST V CO NEJLEPŠÍM ZDRAVÍ, tedy do toho spadá i výroba potravinářská, ovšem ZDRAVÁ, nepoškozující životní prostředí, KLIMA..

Vzhledem k situaci, kdy migrují stovky, tisíce..a očekávají se i miliony migrujících migrantů, migrantek.., je také zapotřebí mít pro takové případy vytvořeno jim záchranné prostředí, aby neuvízli na svých cestách za záchranou života, Lidské důstojnosti, a nepřišli o své zdraví, či o život, z důvodu neřipravenosti těch ostatních. Vždy je při tom důležité mít funkční tak zvanou návratovou politiku, pokud je to s ohledem na jejich bezpečnost, možné, situačně.

Ovšem, návratová politika musí fungovat i tehdy, pokud by imigranti byli jen muži, jelikož i tady musí být zachována ganderová vyváženost. Z destinací světa, odkud migrují zejména muži, se jedná spíše o rádoby ekonomický kalkul. Komu jde o život, bere s sebou zpravidla i své blízké, byť mohou být vyjímky, ale pokud je toto masové, že migrují hlavně muži, a to je i nyní časté, pak jde o kalkul. Jde o to, že takto by mnozí z nich například k sobě nesehnali partnerku, a psychicky by se z nich tak mohli stát i nebezpeční psychopati časem, pokud už v době příjezdu tomu tak není..například..

Toto součtem znamená, že státy světa, by už nyní by měly začít toto vše budovat.

Jenže..to si tady můžu psát, že..?

 Na místo toho čtu, jak pro tyto Lidi nenacházejí státy kapacitu, místo, jak v podstatě útrpně chřadnou kdesi v uprchlických táborech, jak se topí v moři..

Také čtu, nea netu, že je málo dobrovolníků na obnovu mokřad v krajině..

Co by kdo všechno chtěl, všechno, od dobrovolníků ? Chodí do zaměstnání, do škol.. 

Tohle je práce, výpomocně, pro ARMÁDU, v kooperaci s těmi, kdož tomu rozumí, v kooperaci v regionech s místními obyvateli. A dobrovolníci z nich je mohou ve svých příbytcích důstojně ubytovávat, poskytovat jim po dobu prací na obnově takto krajiny stravu. 

O podobenství mkřad je nutno se snažit i v zemích, kde je vody nedostatek,

a Lidé by měli využít všech dostupných, vědeckých, technologických, možností, jak LIDSTVU zajistit trvale PITNOU VODU. Vody je na planetě Zemi dostatek pro všechny. 

PANOPTIKUM3.. >>

JESUS SCHOOL.sweb.cz

~~~

Populární příspěvky z tohoto blogu

"FEMINIZACE" POLITIKY ? !!! SUPER !!!

COVID 19..a snahy politiků, političek, mít vždycky SVOU PRAVDU, OPANOVAT, OPANOVÁVAT tak rádoby VEŘEJNÝ PROSTOR ve stylu, jako to dělají mnozí i nepolitici, nepolitičky: HLAVNĚ PRO TUTO CHVÍLI, A CO NEJDÝL, MÍT POCIT MOCI NAD VŠEMI. ( Jenže..takhle TO NEJDE. A NEPŮJDE, "Homo Sapiens" ) POLITIKA NENÍ JEN O VLÁDNUTÍ, UŽ VUBEC TU NENÍ PRO SI: PANOVÁNÍ.., ALE POLITIKA JE ZDE ZEJMÉNA PRO "SLUŽBU LIDU"

Pojem: SLUŠNOST, versus gaunerství i v politických funkcích .. dále: o znovujmenování Michala Koudelky ředitelem BIS (Bezpečnostní a informační služby) , a také téma: LIDSKÉ ZDRAVÍ