Pojem: SLUŠNOST, versus gaunerství i v politických funkcích .. dále: o znovujmenování Michala Koudelky ředitelem BIS (Bezpečnostní a informační služby) , a také téma: LIDSKÉ ZDRAVÍ

 

Pojem. Slušnost

Je slušné, dnes, například když je někdo politikem, političkou, aby se starali TITO s péčí řádných hospodářů o správu země, o to, aby se LIDU dobře a co nejzdravěji žilo..vytvářejíc pro LID v tomto smyslu co nejlepší podmínky..tedy i s co nejlepší možnou péčí o ekologi, o krajinu..

A pak jsou tací, kteří na místo toho zde uvedeného na tom všem jen upírsko fašisticky parazitují, ve stylu, aby s tím vším měli co nejmíň starostí, práce, a s co největšími rádoby eldorádními zisky pro sebe, klíďo i nelegálně, dokud ,,teče“.. v České republice například, si Andrej Babiš, vlastnící zemědělské firmy, nejspíš i pozemky, v současnosti a už cca 8 let ve funkcích politických státních, placených, žije přesně takto. Pro LID neudělal naprosto NIC, jen dělá, že dělá. Rozdělovat peníze tabulkově, Andreji Babiši, na to či ono, to dnes umí každý, či takřka každý, každá, účetní. Chodíš si s destičkama s papírem A4, a tváříš se důležitě. To je vše, co děláš. Nepostavil jsi jediný byt dostupného nájemního bydlení, nepostavil jsi jediný byt bezbarierový, vysral jsi se na minimální nezabavitelnou částku exekucí, fašistickou, likvidující fašisticky nízkopříjmové dlužníky až na samé dno, do bezdmovectví..a máš z toho všeho, z národa Českého, prdel. Jo, děláš si z Českého národa dlouhodobě prdel, i z celé Evropy, světa. Neznamená, že říkáš, (ve stylu 100x opakovaná lež se stává rádoby pravdou), že nejsi ve střetu zájmů, že v něm nejsi. Jelikož, když osoba blízká Ti, spravuje svěřenecké fondy s tvou firmou Agrofert, když jsi navíc i obmyšlenou osobou uvedenou v dokumentech o svěřeneckém fondu, tak už jen toto jsou dva aspekty, kdy JSI VE STŘETU ZAJMŮ. Pobíráš na ty firmy tak milionové dotace neoprávněně, tedy se dopouštíš trestných činů tak opakovaně nedovoleného obohacení značného rozsahu, tedy že se dopouštíš společensky vysoce nebezpečné tak trestné činnosti. Bez těch dotací by Tvé firmy neexistovaly. Neumíš být rovnocenně podnikatelem ostaním podnikatelům. Podnikatel NEJSI. Jsi jen rádoby vysavač dotací, NEZÁKONNĚ. Zatímco jiní bojují každodenně, například z podnikatelů, o kůrku chleba, o to, aby měli co do úst oni a jejich rodiny, Ty se takto národu vysmíváš po fašisticku. Takto se chovají nacisté, fašisté.

No, a pokud takovýto člověk založí politickou stranu, či politické hnutí, je nasnadě, že se takovýmto směrem, dle jeho nátury, dle jeho morálky, bude ubírat i toto hnutí, tato jeho politická strana, neboť jiné by on ve straně nestrpěl, a ani oni jeho ne, takže by z kola vypadli. A přesně to se, i s celou Českou republikou, děje.

No, Je S PODIVEM, že v České republice může někdo být tak oprsklý, že zaměstnává celou Evropu ohledně svého střetu zájmů s milionovými tak i dotacemi ve stylu trestných činů ,,nedovoleného obohacení“, a to například formou pobíraného platu státního, také nedovoleně čerpanými těmi dotacemi.. Je zde řeč samozřejmě o Andreji Babišovi.

Andrej Babiš se i drze vychvaluje, řečmi i typu, že on je nejúspěšnější v kariéře..

Andreji, jdi si s těmihle svými kecy do řiti, do té své, a nevracej se. Kreténe.

A tento člověk, který morálně si velmi rozumí i s Milošem Zemanem, sděluje veřejnosti, že se veřejnost dozví v srpnu, kdo povede Bezpečnostní Informační Službu cca od podzimku letošního roku, zda to bude zase Michal Koudelka ředitel BIS, který už měl být dávno jmenovaný generálem BIS. Nyní vychází tedy najevo, proč jej doposud Miloš Zeman do hodnosti generála nejmenoval, je to proto, že pokud by jej do hodnosti generála jmenoval, jen ztěží by dnes mohli s Andrejem Babišem a spol..vymýšlet, laborovat, nějak obhajitelně, že jej znovu nejmenují do funkce ředitele BIS.

A já se ptám, jak je vůbec možné v 21 století, které Lidé s oblibou píší, coby datum, že takovíto Lidé mohou mít takovéto rozhodovací pravomoce ? Jak je vůbec možné, že takovíto Lidé jsou voleni do funkcí například vrchního velitele armády ČR, nebo předsedy vlády ČR ? Jak je vůbec možné, že takovíto Lidé, že například člověk trestně stíhaný, může mít rozhodovací pravomoce tohoto typu, například i jmenování vedení GIBS..Generální inspekce ozbrojených sborů..??!!

( Tys to, národe Český.., tedy ,,dopracoval"..Hlavně, že se hojně tetelíš nad pívem, na alkoholem..to by Ti šlo, i mediálně neustále, i co se týká reklam. To vypadá, jako když by české republice..nevládl Duch srdce a rozumu, ale alkoholoví, cigaretoví zlatokopečtí výrobci a prodejci..také ti, co vyrábějí a obchodují s výrobky obsahující třtinový cukr, průmyslovou fruktozu..a následně se národ tetelí, například dnes na webu ČT24, jakjsou Lidé skvělí, že uměli vymyslet inzulín a podobné chemikálie, udržující ještě nějaký čas například cukrovkáře při životě, když už se tím vším, LIDÉ tráví, předčasně zabíjejí. )

A pokud se toto událo, a ono se to událo, pak se nemůžeme divit tomu, že JSOU ,,TITO"oprsklí energeticky v podobenství, a počínajíc si uzurpovat moc ve stylu například Lukašenka, k čemuž tito Lidé uvnitř sebe, postupně rádoby nenápadně, nemají daleko.. To dělají tak, že tu a tam postupně něco si někde uzurpují mezi zákony, jako že je to normální, unaví tak LID, Lidé si zvyknou, jako že to či ono je normální, a dokud nikdo přímo nevraždí například jejich děti, nebo není násilným proti jeho dětem, tak Lidé postupně otupí natolik, že se pak nestačí naráz divit tomu, že mají po svobodě ve stylu Lukašenkových a podobných, zvráceností. Také se tomu říkává:

,,Jak uvařit pomalu žábu..žáby..“ Pomalu se uvaří, při prudkých změnách, viditelných, by z nádoby na plotně otevřené, vyskočila. Ale při pmalém ohřívání plotýnky od jistého okamžiku už není schopna vyskočit, a tak se uvaří“..prý..dle balady TÉ. TAKTO SE I UNAVUJE, OTUPUJE, NÁROD, MEZIGENERAČNĚ.  A NOVÉ GENERACI UŽ ANI NEMÁ PŘIJÍT NA MYSL, PAK, NAPŘÍKLAD, ŽE CO JE TÓ JE TÓ VLASTNĚ TA SLUŠNOST, KDYŽ JÍ NEVIDÍ, NESLYŠÍ, NEVNÍMAJÍ VŮKOL..DOKUD NA ÚSTA NEPADNOU..PAK SE PTÁT ZAČÍNAJÍ.  KDYŽ UŽ JE POZDĚ. KOLIKRÁT UŽ TOHLE LIDSTVO, I DESTINAČNĚ, ZAŽILO ? 

Takto by rád Andrej Babiš, a jemu podobní uvařili si, pro sebe, kořistně, nejraději celou Evropu, ideálně celý svět.

Jenže Andreji Babiši a spol.. To Bůh, Stvořitel Veškerenstva, NIKDY NEPŘIPUSTÍ. 

VY KRETÉNI FAŠISTIČTÍ VŮČI LIDU takto NA N´TOU.

~~~

Populární příspěvky z tohoto blogu

"FEMINIZACE" POLITIKY ? !!! SUPER !!!

COVID 19..a snahy politiků, političek, mít vždycky SVOU PRAVDU, OPANOVAT, OPANOVÁVAT tak rádoby VEŘEJNÝ PROSTOR ve stylu, jako to dělají mnozí i nepolitici, nepolitičky: HLAVNĚ PRO TUTO CHVÍLI, A CO NEJDÝL, MÍT POCIT MOCI NAD VŠEMI. ( Jenže..takhle TO NEJDE. A NEPŮJDE, "Homo Sapiens" ) POLITIKA NENÍ JEN O VLÁDNUTÍ, UŽ VUBEC TU NENÍ PRO SI: PANOVÁNÍ.., ALE POLITIKA JE ZDE ZEJMÉNA PRO "SLUŽBU LIDU"