K pojmu.. ,,NORMÁLNÍ ŽIVOT"..recenzně dnes..nejen pro dnešní den:

Častokrát čtu, slýcháváme i médiích, o návratu k normálnímu životu, po Covidu.

Jenže po Covidu není, a hned tak nebude..je to možná na léta, možná na generace, jako zde s námi je prozatím dnes bývalá tak zvaná chřipka..

Tedy je na místě položit si otázku, 

CO JE TO TEN NORMÁLNÍ ŽIVOT ?

Je to navštěvování hospod, konzumace ,,imunitu snižujícího“ alkoholu, tedy i piva, či jiných ,,imunitu snižujících“ nápojů..jídel ?? Je to bezhlavé sem tam používání motorových dopravních prostředků, nadužívání tak této technologie, byť tím trpí ekologie, klima ?..nadužívání dalších technologií za účelem hlavně a jen HDP takto..??

Je..jsou to snad .. projevy života, ve stylu gaunerů typu Andreje Babiše, Miloše Zemana, Václava Klause, či již plně i rozjetých bezlidskoprávních režimů ?

Já si myslím, že NORMÁLNÍ ŽIVOT JE TEN, KTERÝ UMOŽŇUJE ŽÍT..

VE ZDRAVÍ CO NEJLEPŠÍM, V LIDSKÉ DŮSTOJNOSTI..S ČÍMŽ NEPOCHYBNĚ SOUVISÍ I ´PROJEVY ´ MEZILIDSKÉ SI NAVZÁJEM, ALE I VŮČI MATCE ZEMI:KLIMATU.

Dnes se však na tyhle procesy..projevy..aby byly KOŠÉR, nehraje..spíše pozoruji vnější projevy nikoli jen slušňáctví, nýbrž i nejednou.. šupáctví. A jaksi si myslí, TAKOVÍTO, že tak budou mít nad jinými moc nějakou, jakoukoli, alespoň trošku tak. Je snadné, mít projev šupáka, to je mnohem snadnější, nežli mít projev slušňáka. Jsou i tací, kteří se projevují PR image svým decentně, ale jsou to nejen gauneři, ale gangsteři, i nejednou mafijní, či členové, členky, mentálně či i individuelně, sekty, zvané SATANISMUS, FAŠISMUS.. Slušňáci bývají odstrčení kdesi po koutcích, jsouc rádi, že alespoň mohou kdesi si dýchat vzduch, zatímco šupáci, gauneři, bývají u žlabů..

Nojo, ale tohle má háček.. KOSMOS..STVOŘITEL VEŠKERENSTVA ŘEKL: 

!!! „UŽ DOST“ !!!

Tedy si myslím, že přeci jen by se Lidé nad svými aktivitami, nad svými projevy, měli velmi zamyslet, i dlouhodobě, trvale, zamýšlet. Neboť vše je propojeno se vším. A gaunerství, projevy šupáctví jakékoli vůči druhému, vůči druhým, satanismus, fašismus, NEJSOU V SOULADU S ENERGIÍ BOŽÍ LÁSKY, jsou to energie nehezké, neláskyplné, destruktivní. A ty na sebe v čase, někdy i třeba hned, nabalují další a další obdobné typy energií Kosmu, které by třeba jinak byly i v neprojeveném, latentním, stavu si.., a projeví se navrácením zpět svým původcům a jejich okolí blízkému i vzdálenějšímu, coby energie bumerangu, ovšem..znásobeně o sílu Kosmu MU vlastní.

Je to stejný princip, jako u projevů LÁSKY, LÁSKYPLNÝCH.

Takový je jeden ze ZÁKONŮ KOSMU.

CO JE TO TEDY TEN NORMÁLNÍ ŽIVOT ?

Je snad zdravější, lepší, předčasně zemřít ? Předčasně umírat ? Nechat vládou, vládami, LID umírat ? Když to jde i jinak ?

Problém je, například, že LIDÉ se neumí mezi sebou ani normálně, NEJEDNOU, Lidsky, v Lásce,

i bez toho šupáctví, bavit, pobavit, a nejednou ani nechtějí.

Raději si odletí..třeba k moři.. nebo jinam.., a zase se vrátí, a ani neznají nejednou svého souseda, soudsedku..případně jsou sousedské vztahy nejednou i mnohem horší. Natož, aby se LIDÉ uměli, našli způsob, způsoby, jak se třeba komunitně, setkávat na místní, regionální, úrovni. Samozřejmě že i s možnostmi kontaktů, styků s přáteli v zahraničí, s možnostmi i si cestování.. A tak vznikají například na místo center, kde se Lidé spolu by mohli norálně pobavit, bez přítomnosti alkoholu a nezdravých jiných nápojů, pokrmů,..kde se vždy platí za přítomnost..jsou to herny, posilovny, obchodní centra.., kde se nakupuje,

 ale aby se Lidé jen tak sešli, a popovídali si o tom, co kde, poorganizovali i si třeba nějakou obecně prospěšnou, či jinak Láskyplnou aktivitu, to je vidno málokde.

Například jsem si všiml, že při městské části jsou nějakou pozitivní aktivistkou s Láskou k byciklu, organizovány poznávací výlety, avšak s poznámkou, že jde o vysoce zdatné cyklisty, kteří ujedou za den 50 i 70 kilometrů.., což je sice chvályhodné, avšak, například, i když bych se třeba i rád takové aktivity zůčastnil, tak tedy 70 ani 50 kilometrů za den neujedu ani náhodou, ani na elektrokole. A to jezdím na byciklu od malička.

Také vídávám inzeráty a nabídky akcí pro seniory, leckdy bývají i zajímavé, i myslím pro neseniory, ovšem..jaksi, když jsou určeny jen pro seniory, tak se tam přece nepůjdu plést, či nutit, při tom i ti senioři by nejspíš uvítali i kontakt s jinými věkovými skupinami, nežli jen neustále být v kontaktu se seniory. Vypadá to, že společnost se jaksi nějak bojí stáří a to až natolik, že prostě seniory izoluje do ulit seniorkých. Obdobně jsem viděl nabídku komunitního setkávání se od věku 50+.

Mně, například, letos bylo 53 Let, ale nehodlám se nechat zaškatulkovat do jakékoli věkové kategorie komunitně.

Je to takové vytváření věkových ghet. Stejně, jako má člověk právo se setkávat s Lidmi všech věkových kategorií, stejně tak by neměla vznikat obdobná komunitní gheta. Lidé se tak připravují o NORMÁLNOST ŽIVOTA, a vytvářejí tak ANOMÁLIE, vedoucí spíše směrem hrobně záhrobním..

A tak vzniklo několik například organizovaných církevních komunitních center, kde ale Lidé spolu také příliš nemluví, jen obvykle sledují program, dívajíc se sobě navzájem na záda v řadách za sebou.. To je obdobné, jako se žáky, žákyněmi, ve školách. Ti také se dívají celá dlouhá Léta jeden druhému na záda. O přestávce se kluci různě nejednou i šikanují, porvou.. a zase se dívají jeden druhému, druhé, většinově, na záda.

Imunita ? Vsouvislosti se zdravou stravou ? Koho by to dnes zajímalo ? Že ? Existuje přece očkování. Nebo například existuje přece inzulín. Nebo přece existuje například i chemo,,terapie“, ozařování, také i paliativní ,,péče“..atd, atd..

Lidé mající 8 hodinovou pracovní dobu ji nejednou překračují, po i generace, a tak má současná mladá generace nejednou i již jaksi geneticky, vrozeně,v součtu tohoto všeho, sníženou imunitu už od dětství. Nejednou můžeme pozorovat například různé alergie..například.

Existuje mnohdy i přes to účinná přírodní léčba: ForHealth.blogspot.com

coby návrat ke kořenům bytí a ZDRAVÍ Homo Sapiens.

 

Je 28.7.2021 a máme v ČR opět situaci, kdy na Covid, s Covid, příčinně s ním, 

zase umírají Lidé.

Je nutno, aby vláda připravila, a pružně realizovala, plán, preventivní, proto, aby Lidé takto neumírali, viz Moje texty na téma Covid 19 na webu: JesusSchool5.blogspot.com, také i podrobně, detailně aby se zabývala, i Lidé, LIDSTVO, tím, co píši na blogu: www.Panoptikum3.blogspot.com , a to i v součinnosti s nejvyšším správním soudem ČR, tedy aby vláda byla schopna si svá nařízení, ohledně ochrany zdraví LIDU, i před touto institucí, hájit, obhájit. Nejvyšší správní soud, jak jsem pochopil, chce od vlády důkazné, vědecké, zdůvodnění nařízených proti Covidových opatření.

Je však vždy nutno přihlížet k tomu, že Lidé nejsou kobylky, ani hmyz, který se chová plošně stejně, mohou být, a jsou individuálně Lidé, kteří mají svá zdravotní specifika, či omezení. Včetně těch, kteří již Covid 19 prodělali nějakou formou, a mají v těle protilátky, a to i přes to, že nebyli se svým onemocněním například u lékaře, a vyléčili se doma, sami..Takoví Lidé vědí o sobě, že mají protilátky na Covid již, a nepotřebují, a nepůjdou, se nechat očkovat, obvykle, ani jim to nikdo nemá právo nařizovat.

Ovšem naprosto každý, každá, je více, či méně, potencionální přenašeč(ka) respiračních virů, tedy i Covid 19. Jelikož tento virus se šíří vzduchem..je tedy možno jej kdekoli vdechnout, třeba i jen do nosu, a tudíž i opětovně vydechnout..kdekoli, a na kohokoli, i mimoděk, nevědomky.. Tedy ať je člověk očkovaný, či nikoli, ať má protilátky, či nikoli, je potencionálním přenašečem takovýchto virů. Ochrana respirátorem, či rouškou, je tedy na místě, nejen pro sebe, ale i pro okolí. Je však nutno dát i v tom Lidem jistou úroveň svobody, neboť například v letních dnech, ale i jindy, se někomu může udělat v roušce, v respirátoru, nevolno, či může i omdlít, případně i, pokud by šlo o kardiaka, či astmatika, například, ..se mu, jí, by mohlo udělat nevolno velmi, třeba i záchvatově, infarktem..

Vždy je nutno zohledňovat, a chránit, ochraňovat, i práva NEJSLABŠÍCH.

Společnost .. tedy i vláda, je tak silná, ( či tak zvrhlá ) jak umí opečovávat a hájit práva i právě těch NEJSLABŠÍCH, i v kontextu PÉČE O VŠECHNY.

Neboť na tom sojí i padá ŽIVOT, ZDRAVÍ, mnohých, tedy i celé společnosti, státu, států..

.. Lidské civilizace v Kosmu.

 

Praktický postřeh ze života: 

Obchodní centra, například, jsou, bývají, hezké prostory, i velké..je proto škoda, že jsou jen komerčně zaměřené, že v nich nejsou prostory, nějak zábavně utvořené, kde by se Lidé mohli jen tak BEZPLATNĚ sejít, pobavit, případně i navázat nová přátelství..tohle dnes mají nahrazovat tak zvané internetové sítě?

A kam to vede ? Lidé čučící neustále do mobilů, i si tak ničíc páteř, proudění životní energie čchi, ..ZDRAVÍ nejednou, jsou ovládáni datově provozovately těchto platforem, kteří o nich vědí vše..dnes s globálním propojením a s naprosto nekontrolovatelnými možnostmi šmíringu, slídilství..Lidé tak nejednou nebývají tím, kdož rozhoduje o svém životě, neboť tato šmíring mafie umí Lidem nahrávat různě situace, které by je jinak nepotkaly. Tito slídilové tak mají nad kým si zamanou moc, pokud to dotyčný, dotyčná, neprohlédne, a mohou si s kýmkoli tak pohrávat, jako kočka s i unavenou myší, například.. To je život platformní, sociálních sítí, na sociálních sítích. 

Jsou tací, kteří se z toho hroutí, volí někdy i sebevraždy..

Takto to Lidstvo dopracovalo.

Jistě, je dobré, i hezké, psát si, například emaily, mít svůj blog, či svůj web..To jsou platformy, které jsou jednak přímým kontaktem s druhým, také se ví, že ten web, blog, je toho, či onoho, ale není, nebývá, v těchto platformách, které nahradily trochu klasickou poštu, taková slídilská hysterie, jako u platforem sociálních sítí..které osobně za bezpečné pro Lidstvo nepovažuji.

Je nutno mít na zřeteli, že každá jiná, nežli osobní, komunikace z očí do očí, (..sem tak se to dá nazvat i TANTRA, je li to mezi mužem a ženou..pokud to není za poplatek ), tedy každá jiná komunikace je slídilsky na dálku zneužitelná. Ani na poštovní etiku a tajemství se nelze spolehnout, jak jsem zjistil. Navíc dnes bývají v prostoru kamery, kde ani dva, kdož spolu mluví, nemají tak zcela soukromí, i přesto si ale stále myslím, že nejbezpečnější komunikace, co se slídilství týká, bývá ta osobní, tedy z očí do očí, pokud Vám ovšem za zadkem například neustále nestojí, či nekrouží nějací zvědaví, slídilové.. Vídávám i toto dosti často. Tohle jsou ale praktiky spíše mafiánské, mající za cíl zjišťovat o dotyčné osobě informace, třeba i dlouhodobě. Slídilové pak dělávají dnes nejčastěji, že vlastně si jen mají skloněnou v mobilu..jako.. . Žijem v době nejen informační, ale také nechutných mafiánsko slídilských praktik.

Uvedu zde jeden příklad, soubor sysémů, pseudosystém tak ten, který už svou podstatou, objemem spravovaných dat, se dá nazvat synonymem pro pojem ,,slídilství":

Manažeři, manažerky, například České pošty, také poštovní spořitelny, ČSOB banky, platformy, která si říká při České poště ,,DINO“, také platformy při České poště, kterou nazvali: www.Moje-Jistota.cz kooperující s exekučním rejstříkem při Exekutorské komoře, také Pojišťovna Generali, dnes propojená s Českou pojišťovnou..tak tyto subjekty jsou obhospodařovány v rámci tohoto uskupení, ti Lidé mají tak přístup k datům Lidí v těchto systémech, elektronických uvedených, a vše je jaksi nakumulováno pohromadě, nejednou se ti Lidé, manažeři těchto firem, platforem, i znají mezi sebou navzájem..je tak možnost úniku a předávání informací, dat mezi nimi..i tak směrem ven.

No, a České poště, která je tohoto značně nezanedbatelným ,,hráčem“, šéfuje ministr vnitra.

Takhle tyto procesy běží si cca čtvrt století.. Generali a Česká pojišťovna, se spojili cca v roce 2020, po té, co jim tekla voda do bot, kdy se profláklo, že spolu kooperují, tedy i na úrovni předávání dat klientely.

Jak píši, takhle si tyto procesy jsou, a rostou, v péči si samy o sebe, už po cca čtvrt století.. Ovšem za tou péčí o ně jsou samozřejmě Lidé.

A Lidé jiní, v ČR, pod tíhou exekučního fašismu útrpně hynou na ulicích, coby bezdomovci, bezdomovkyně..nyní v počtu 

v ČR 130 000 jich, což je nejvíc v EU.

Je nutno k tomuto
 ještě něco dodávat ?
 

Populární příspěvky z tohoto blogu

"FEMINIZACE" POLITIKY ? !!! SUPER !!!

COVID 19..a snahy politiků, političek, mít vždycky SVOU PRAVDU, OPANOVAT, OPANOVÁVAT tak rádoby VEŘEJNÝ PROSTOR ve stylu, jako to dělají mnozí i nepolitici, nepolitičky: HLAVNĚ PRO TUTO CHVÍLI, A CO NEJDÝL, MÍT POCIT MOCI NAD VŠEMI. ( Jenže..takhle TO NEJDE. A NEPŮJDE, "Homo Sapiens" ) POLITIKA NENÍ JEN O VLÁDNUTÍ, UŽ VUBEC TU NENÍ PRO SI: PANOVÁNÍ.., ALE POLITIKA JE ZDE ZEJMÉNA PRO "SLUŽBU LIDU"

Pojem: SLUŠNOST, versus gaunerství i v politických funkcích .. dále: o znovujmenování Michala Koudelky ředitelem BIS (Bezpečnostní a informační služby) , a také téma: LIDSKÉ ZDRAVÍ